Arrangementen

Zeevissenharlingen arrangement.

We beginnen de dag in Harlingen. Het tijdstip is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden en het tij op de Waddenzee. U en de schipper beginnen de dag genoeglijk met koffie. Na uitleg over het schip en de bedoeling van de dag, kunt u aangeven waar u wilt gaan vissen. De schipper weet natuurlijk ook enkele mooie stekken waar prima gevist kan worden. Na enkele uren gevist te hebben kunt u er voor kiezen de dag af te sluiten met een diner op één van de Wadden-eilanden Vlieland, Terschelling of terug in Harlingen. Wanneer u zelf speciale wensen heeft kunt u dat altijd kenbaar maken aan de schipper.

One Day FLY arrangement

Met vrienden, kennissen of familie een dag vertoeven op Vlieland of Terschelling?
Dat kan! Wij varen u snel over op de door u gewenste tijden naar de Wadden-eilanden. Maar met de huidige aankomst- en vertrektijden van de veerboten, blijft er niet veel tijd over om op het eiland te verblijven. Daarom verzorgen wij overtochten op de door u gewenste aankomst- en vertrektijden. Zo kunt langere tijd verblijven op de eilanden.
Informeer naar de mogelijkheden.

Mannen arrangement

Jouw beste maat trouwt en jullie willen een mannelijk vrijgezellenfeest. Dat kan!

Wij bieden een stoere en snelle vaartocht met diverse activiteiten door ons of door u zelf te organiseren. Zo kan er eerst worden gevist op de Waddenzee om vervolgens de party voor te zetten op Vlieland of Terschelling. De dag op het eiland kan benut worden tot uiterlijk 's avonds tien uur, want dan varen we terug naar Harlingen.

Een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten!

Ladies arrangement

Je beste vriendin trouwt en jullie willen met z’n allen nog even uitwaaien op Vlieland of Terschelling. Dat kan! De dag kan al leuk beginnen met de overtocht naar Vlieland of Terschelling met een lekker drankje en make-up advies van Oriflame. Daarna een heerlijke verwenmiddag in het wellness-centrum Vlieland. Strandwandelingen maken en shoppen met een diner op maat als afsluiting van de dag. Wij bieden u een vrouwelijke dag met een heerlijke ontspannen overtocht naar uw bestemming. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak om samen de dag te plannen.

Zeevissenharlingen Business to Business.

Voor bedrijven die regelmatig over de Waddenzee moeten varen kunnen we speciale tarieven hanteren. Het is mogelijk in overleg met Zeevissenharlingen het schip te laten varen op gezette tijden. Hier kunnen afspraken over gemaakt worden.
Ook assistentie bij evenementen behoort tot de mogelijkheden van Zeevissenharlingen.
Vraag vrijblijvend informatie aan. Klik voor onze contactpagina