Wrakvissen

Wrakvissen met zeevissenharlingen.

Wilt u met een gezellige ploeg vrienden een dag te wrakvissen? Zeevissenharlingen laat het u ervaren.
Wij kunnen met ons snel varend schip in 1,5 uur bij de eerste wrakken zijn.
Hier kunt u dan genieten van de zee en de spanning van het zeevissen. Wrakvissen is wel van een andere categorie dan gewoon zeevissen. Meestal staat er meer deining en wind op de Noordzee dan op de Waddenzee. Helaas zullen wij dan ook met kleinere groepen Wrakvissen dan wanneer wij op de Waddenzee blijven te vissen. Bij wrakvissen rekenen wij op de vangst van Kabeljauw Steenbok en Gul. Wij kunnen bij de wrakken ankeren, maar meestal wordt er voor gekozen het schip te laten driften. Dit voor beter vangst resultaten. 

Wij vertrekken vroeg in de morgen richting Vlieland en Terschelling. Wanneer wij deze eilanden passeren komen we in de buurt van de eerste wrakken. Vlak boven Vlieland is het wrak de Vittorio Z, dit is een mooi wrak om mee te beginnen. Indien nodig kunnen wij meerdere wrakken gaan opzoeken voor een nog beter resultaat. Aan de eind van de middag zal er in overleg teruggevaren worden naar Harlingen. Op de terugweg is er ruimte voor het verdelen van de buit..

Bij zeevisenharlingen kunt u zeehengels huren en aas kopen. Alles wat nodig is voor een gezellige topdag zal aanwezig zijn aan boord.

kosten vanaf  €75-, per persoon.